Rendezvényeink

Első Szív-Kör Fesztivál:

1. Szív-Kör Fesztivál 2022 szeptember 24., Dabas.

A COVID lezárások utáni első – hagyományteremtőnek szánt – családi napunkon bábelőadás, zenés műsorszámok, bűvész, pónilovaglás, körhinta, kézműves foglalkozások és finomabbnál finomabb enni- és innivalók várták a családokat. A 300 fős debütáló rendezvényünk után minden résztvevő jóllakottan és vidáman térhetett haza.

 

Első Szív-Kör Olimpia – 2023 június 3, Budapest, Budapesti Honvéd Sportegyesület sporttelep

1. Szív-Kör Olimpia RTL Klub Híradó

A Szív-Kör Olimpia a szívbeteg gyermekeknek és családjaiknak rendezett találkozó volt, amely a sportolás jegyében zajlott egy fantasztikusan verőfényes nyári napon. A mozgás örömét ezen a napon mindenki megtapasztalta – kicsik és nagyon egyaránt. A szakemberek bevonásával kitalált versenyszámok lehetővé tették, hogy szívbetegen született vagy szívműtéten átesett gyermekek is átélhessék a mozgás örömét, a versenyzés adta sikerélményt.
A játékos családi nap lebonyolításában – versenyzőként és szervezőként egyaránt – részt vettek a Gottsegen György Országos Kardiovaszkuláris Intézet Gyermekszív Központjának orvosai, ápolói is. Ez a program tovább erősítette a Szív-Kör Egyesület azon törekvését, hogy az Intézet falai közül kikerülő gyermekek és családjaik – valamint az intézeti dolgozók között megmaradjon a kapcsolat.
Az olimpián a díjakat az esemény fővédnöke Nagy Tímea kétszeres olimpiai bajnok párbajtőrvívó adta át.
Az Olimpia programjában szerepeltek még sportági bemutatók, egy országos rekord felállítása (a legtöbb, szívbeteg gyermek részvételével megszervezett jóga létszámrekordja), és különböző gyermekprogramok.

© 2024 . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.